top of page

di 27 dec

|

GYM XL

FreerunKamp winter 2022 12 - 15 jaar

Wil jij al je tricks in een klein weekje verbeteren en/of aanleren? En tegelijkertijd de leukste week van je leven beleven. Meld je dan snel aan!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FreerunKamp winter 2022 12 - 15 jaar
FreerunKamp winter 2022 12 - 15 jaar

Tijd en locatie

27 dec 2022, 14:00 – 30 dec 2022, 11:00

GYM XL, Schiermonnikooghof 21, 3826 DK Amersfoort, Netherlands

Over het evenement

BIJ DE AANSCHAF VAN EEN TICKET GAAT U AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Zie www.freerunamersfoort.com/algemenevoorwaarden

Ben je tussen de 12 en de 15 jaar? Dan kun je tijdens de zomervakantie vier dagen lang trainen in de leukste hal van Nederland onder begeleiding van gediplomeerde freerun trainers. 

Deze hal is speciaal ingericht voor turnen, trampoline springen en freerunnen en is hierdoor een unieke hal. De volgende onderdelen zijn aanwezig:

 • 6 Trampoline's
 • Turn vloer
 • Airtracks/ Tumblingbaan
 • Foam pit
 • Freerun park
 • En nog veel meer...

Tijdens dit kamp krijg je workshops van de begeleiders om al je tricks aan te leren of te verbeteren. Daarnaast is er genoeg ruimte om zelf te trainen en om de nodige rust te pakken. Al het eten en drinken wordt verzorgd en het slapen is in de hal zelf. Ook worden er gezamenlijke spelletjes georganiseerd en maken we er met z'n allen een gezellig week van! Freerunning is een sport waarmee je snel resultaat behaald. En dat is natuurlijk super leuk! Deelnemers van alle niveaus ontmoeten elkaar om te trainen en plezier te maken.

Voor de veiligheid is er minimaal  1 begeleider per 10 deelnemers aanwezig. Allen met affiniteit met de sport freerunnen. Ook 's nachts zal er altijd iemand wakker blijven om de boel in de gaten te houden. Er is altijd minimaal één iemand aanwezig met een EHBO-cursus en is altijd een auto aanwezig voor noodgevallen. 

Tickets

 • Toegangsticket zonder shirt

  Deze ticket is nodig om toegang te krijgen tot het kamp. Graag deze ticket digitaal of op papier mee te nemen naar het kamp.

  € 204,99
  Btw: Btw inbegrepen
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page