top of page

FAQ

Kan het freerunkamp doorgaan?
"Sportkampen worden gezien als sportlessen en zullen hierdoor kunnen plaatsvinden met in acht neming van de geldende regels voor sportlessen."

Wat is de maximale bezetting van het kamp?
De maximale bezetting van het kamp zijn 70 kinderen. Hiervoor hebben wij een binnenruimte van 2000m2, een nog grotere oppervlakte buiten en een minimale bezetting qua begeleiders van 1:10. 

 

Is het kamp alleen geschikt voor freerunners?

Nee, het kamp is voor iedereen geschikt. Ongeacht sport en niveau. Dus het maakt ons niet uit of je nou turnt, freerunt of helemaal niet sport. 

Hoeveel begeleiders zijn er aanwezig op het kamp?
Het aantal begeleiders hangt af van het aantal geregistreerde deelnemers. We hanteren een minimale bezetting van 1:10. Dit houdt in dat er per 10 deelnemers 1 begeleider is. 

Kan mijn zoon/ dochter zijn/ haar telefoon meenemen?
De telefoon kan mee. Deze heeft de mogelijkheid om "bewaakt" opgeladen te worden in een ruimte waar alleen begeleiders mogen komen. Daarna ligt de verantwoordelijkheid bij de kinderen zelf. Let er wel op dat er bij heimwee al gauw eerder contact met de ouders wordt opgenomen dan met de begeleiders. Hierdoor zal heimwee sneller plaats vinden.

Wat zijn de leeftijden van de begeleiders?
De leeftijden verschillen erg. De minimale leeftijd is 17 jaar. De meeste begeleiders zullen tussen de 20 en de 30 jaar zijn.

Is de hal alleen toegankelijk voor deelnemers van het kamp?
In principe is de hal alleen toegankelijk voor deelnemers van het freerunkamp. Wel zit in het gebouw een structurele huurder (Bröcker Health) die soms gebruik kan maken van de hal. In dit geval zullen wij buiten aanwezig zijn of aan de andere kant van de hal. 

Hoe wordt het eten geregeld?
Ontbijt en lunch wordt gehaald bij de locale Lidl. Hier zullen wij brood, beleg en fruit halen. Voor het avondeten hebben wij een cateraar ingehuurd (Mercuur's Catering). 

Waar kan ik allergieën doorgeven?
Allergieën kunt u doorgeven via het mailadres info@freerunxl.com

bottom of page