top of page

ma 19 jul

|

GYM XL

FreerunKamp zomer 2021 12 - 15 jaar

Wil jij al je tricks in een klein weekje verbeteren en/of aanleren? En tegelijkertijd de leukste week van je leven beleven. Meld je dan snel aan!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FreerunKamp zomer 2021 12 - 15 jaar
FreerunKamp zomer 2021 12 - 15 jaar

Tijd en locatie

19 jul 2021 14:00 – 22 jul 2021 11:00

GYM XL, Schiermonnikooghof 21, 3826 DK Hoogland, Netherlands

Over het evenement

BIJ DE AANSCHAF VAN EEN TICKET GAAT U AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Zie www.freerunamersfoort.com/algemenevoorwaarden

Ben je tussen de 12 en de 15 jaar? Dan kun je tijdens de zomervakantie vier dagen lang trainen in de leukste hal van Nederland onder begeleiding van gediplomeerde freerun trainers. 

Deze hal is speciaal ingericht voor turnen, trampoline springen en freerunnen en is hierdoor een unieke hal. De volgende onderdelen zijn aanwezig:

 • 6 Trampoline's
 • Turn vloer
 • Airtracks/ Tumblingbaan
 • Foam pit
 • Freerun park
 • En nog veel meer...

Tijdens dit kamp krijg je workshops van de begeleiders om al je tricks aan te leren of te verbeteren. Daarnaast is er genoeg ruimte om zelf te trainen en om de nodige rust te pakken. Al het eten en drinken wordt verzorgd en het slapen is in de hal zelf. Ook worden er gezamenlijke spelletjes georganiseerd en maken we er met z'n allen een gezellig week van! Freerunning is een sport waarmee je snel resultaat behaald. En dat is natuurlijk super leuk! Deelnemers van alle niveaus ontmoeten elkaar om te trainen en plezier te maken.

Voor de veiligheid zijn er minimaal 6 begeleiders aanwezig. Allen met affiniteit met de sport freerunnen. Ook 's nachts zal er altijd iemand wakker blijven om de boel in de gaten te houden. Er is altijd minimaal één iemand aanwezig met een EHBO-cursus en is altijd een auto aanwezig voor noodgevallen. 

Voor alle Covid-19 maatregelen zie www.freerunamersfoort.com/covid-19

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Toegangsticket

  € 199,00

  Btw inbegrepen

  Deze ticket is nodig om toegang te krijgen tot het kamp. Graag deze ticket digitaal of op papier mee te nemen naar het kamp.

  € 199,00

  Btw inbegrepen

  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page