top of page

ma 14 aug

|

GYM XL

FreerunKamp zomer 2023 8 - 12 jaar

Wil jij al je tricks in een klein weekje verbeteren en/of aanleren? En tegelijkertijd de leukste week van je leven beleven? Meld je dan snel aan!

Tickets Unavailable
See other events
FreerunKamp zomer 2023 8 - 12 jaar
FreerunKamp zomer 2023 8 - 12 jaar

Tijd en locatie

14 aug 2023, 14:00 – 17 aug 2023, 11:00

GYM XL, Schiermonnikooghof 21, 3826 DK Amersfoort, Netherlands

Over het evenement

BIJ DE AANSCHAF VAN EEN TICKET GAAT U AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Zie www.freerunamersfoort.com/algemenevoorwaarden

Ben je tussen de 8 en de 12 jaar? Dan kun je tijdens de zomervakantie vier dagen lang trainen in de leukste hal van Nederland onder begeleiding van gediplomeerde freerun trainers.

Deze hal is speciaal ingericht voor turnen, trampoline springen en freerunnen en is hierdoor een unieke hal. De volgende onderdelen zijn aanwezig:

  • 6 Trampoline's
  • Turn vloer
  • Airtracks/ Tumblingbaan
  • Foam pit
  • Freerun park
  • En nog veel meer...

Tijdens dit kamp krijg je workshops van de begeleiders om al je tricks aan te leren of te verbeteren. Daarnaast is er genoeg ruimte om zelf te trainen en om de nodige rust te pakken. Al het eten en drinken wordt verzorgd en het slapen is in de hal zelf. Ook worden er gezamenlijke spelletjes georganiseerd en maken we er met z'n allen een gezellig week van! Freerunning is een sport waarmee je snel resultaat behaald. En dat is natuurlijk super leuk! Deelnemers van alle niveaus ontmoeten elkaar om te trainen en plezier te maken.

Voor de veiligheid is er minimaal  1 begeleider per 10 deelnemers aanwezig. Allen met affiniteit met de sport freerunnen. Er is altijd minimaal één iemand aanwezig met een EHBO-cursus en is altijd een auto aanwezig voor noodgevallen.

Deel dit evenement

bottom of page