top of page
IMG_7008_edited.jpg

FREERUNKAMP COVID 19 MAATREGELEN

BELANGRIJK VOORAF

Het is erg belangrijk dat u de komende vragen een dag voor het kamp doorneemt. Mocht één van deze vragen van toepassing zijn bij uw kind, dan is het helaas niet mogelijk om nog naar het kamp te gaan. 

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?

  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?Aankomst

Bij aankomst bij de hal kunt u uw auto parkeren op het grote parkeerterrein voor of naast GYM XL.  Gelieve gelijk alle spullen mee te nemen vanuit de auto en alle spullen duidelijk gelabeld met de naam van de deelnemer. Zo kan er geen verwarring ontstaan wat van wie is. 

Bij binnenkomst wordt de QR-code (toegangsticket) gescand. Deze code kan zowel uitgeprint als op de telefoon/tablet meegebracht worden. 

De wachtrij zal hierdoor buiten zijn, en de anderhalve meter zal hierdoor gewaarborgd kunnen worden. Naast de strepen op de grond vragen wij jullie hier zelf ook op te letten bij binnenkomst.

De spullen (gelabeld en wel) worden afgegeven bij de kantine, waarna u doorloopt naar de hal. Er zal een route aangegeven zijn die leidt naar de achterdeur, zo kunt u even proeven aan de sfeer en zien waar uw kind de komende vier dagen verblijft. 


Het kamp zelf

Uit het protocol blijkt dat kinderen tot en met 17 jaar geen 1,5 meter afstand onder elkaar hoeven te waarborgen. Natuurlijk worden contactspellen zoveel mogelijk vermeden en houden alle begeleiders zoveel mogelijk de 1,5 meter tegenover de kinderen. 
Toiletten, douches en ander sanitair zal elke dag schoongemaakt worden. 
Het hele kamp zal iedereen in de zogenoemde "kampbubbel" blijven. Alle deelnemers zullen nooit het terrein verlaten (uitsluitend voor noodgevallen). Alle begeleiders zullen buiten de bubbel de 1,5 meter bewaren met andere personen. 

Vertek

Het is helaas niet mogelijk om te kijken wat uw zoon/ dochter heeft geleerd. Het vertrek zal er ongeveer hetzelfde uitzien als de aankomst. Met een wachtrij buiten, en één richtingsverkeer met ophaalpunt van de spullen door de hal naar buiten. We hopen op jullie begrip hierin en kijken uit naar het kamp.

Natuurlijk zal er bij ziekteverschijnselen en andere klachten (als heimwee) contact worden gezocht met de contactpersonen.

bottom of page