top of page
Koppelpoort_Night.jpg

Urban033

Urban 033 Freerun

Bij de aanschaf van een evenement ticket gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van het evenement.
 

Het Urban 033 evenement is een fantastische kans voor freerunners van alle niveaus om hun vaardigheden te tonen en zich door de stedelijke omgeving van Amersfoort te begeven. Het evenement begint om 12:00 bij Amersfoort Centraal Station en gaat door tot 20:00 met tussenstops op verschillende locaties in de stad, zoals het Stadhuisplein, Eemplein, Meridiaantunnel, Lieve Vrouwenplein en Juliana van Stolbergpark (met set-up).

Tijdens het evenement worden clinics gegeven door ervaren freerunners, waarbij deelnemers nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun huidige vaardigheden kunnen verbeteren. De clinics vinden plaats van 17:00 tot 19:00 uur in het Juliana van Stolbergpark, waarbij er om het half uur een clinic wordt gegeven. Na de clinics is er van 19:00 tot 20:00 uur tijd om vrij te trainen en je nieuwe vaardigheden uit te proberen.

Het Juliana van Stolbergpark is een perfecte locatie voor freerunners van alle niveaus. De set-up biedt mogelijkheden voor zowel beginners als ervaren atleten. Het is de perfecte plek om je vaardigheden te tonen en te trainen in een prachtige omgeving.

Bovendien worden de eerste deelnemers beloond met gratis friet. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent.

Kortom, het Urban 033 evenement is een geweldige kans voor freerunners om hun vaardigheden te tonen en te verbeteren, en om te genieten van een dag vol actie en plezier. Kom langs bij de verschillende tussenstops in de stad en vergeet niet om je aan te melden voor de clinics in het Juliana van Stolbergpark. We hopen je daar te zien!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page